22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz halászléparti a Duna-parton

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz halászléparti a Duna-parton

Júniusban horgászversennyel várja tagjait, júliusban pedig az érdieknek rendez családi napot a Horgászegyesület.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harminchatodik alkalommal rendezi meg hagyományos nyári horgászversenyét az Érd És Környéke Horgászegyesület. Ebben az esztendőben június 12-én mérhetik össze tudásukat (és szerencséjüket) az egyesület tagjai.  Idén annyi változás lesz, hogy a verseny időtartama két órával hosszabb lesz, azaz nem délig, hanem délután két óráig tart majd – tudtuk meg Berényi Andrásnétól, az egyesület elnökétől. Mint Zsóka elmondta, ebben az évben is közös ebéddel várják tagjaikat, akik – ha van kedvük hozzá – akár este hatig is a tónál maradhatnak, így aztán az egész napot kihasználhatják.

 

Nem maradhat el a családi nap sem, amit július 3-án rendeznek meg a Duna-parton. Ez már a harminchetedik rendezvény lesz, és ahogy tavaly, úgy idén is kibővített programmal szeretnék meglepni az érdieket, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezzék magukat.

 

„Íjászbemutatóval, zenével, büfével, tombolával, kézműves foglalkozásokkal várjuk a családokat, no meg a közös halászlével. Aki nemcsak vendégként jönne, hanem szívesen főzne is, egyesületünk irodájában jelentkezhet. Ugyanitt várjuk a horgászversenyre nevezők jelentkezését is” – zárta szavait Zsóka.

 

 

Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email