horgasz7_190721

Idén is lesz halászléparti a Duna-parton

Júniusban horgászversennyel várja tagjait, júliusban pedig az érdieknek rendez családi napot a Horgászegyesület.

Harminchatodik alkalommal rendezi meg hagyományos nyári horgászversenyét az Érd És Környéke Horgászegyesület. Ebben az esztendőben június 12-én mérhetik össze tudásukat (és szerencséjüket) az egyesület tagjai.  Idén annyi változás lesz, hogy a verseny időtartama két órával hosszabb lesz, azaz nem délig, hanem délután két óráig tart majd – tudtuk meg Berényi Andrásnétól, az egyesület elnökétől. Mint Zsóka elmondta, ebben az évben is közös ebéddel várják tagjaikat, akik – ha van kedvük hozzá – akár este hatig is a tónál maradhatnak, így aztán az egész napot kihasználhatják.

 

Nem maradhat el a családi nap sem, amit július 3-án rendeznek meg a Duna-parton. Ez már a harminchetedik rendezvény lesz, és ahogy tavaly, úgy idén is kibővített programmal szeretnék meglepni az érdieket, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezzék magukat.

 

“Íjászbemutatóval, zenével, büfével, tombolával, kézműves foglalkozásokkal várjuk a családokat, no meg a közös halászlével. Aki nemcsak vendégként jönne, hanem szívesen főzne is, egyesületünk irodájában jelentkezhet. Ugyanitt várjuk a horgászversenyre nevezők jelentkezését is” – zárta szavait Zsóka.

 

 

Archív fotó

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email