konyvtar_200424

Itt a könyvtár nyári nyitvatartása

Június 6-án, Pünkösd hétfőn, illetve augusztusban több héten keresztül zárva tartanak a Csuka Zoltán Városi Könyvtár intézményei – olvasható a csukalib.hu-n.

Felhívták a figyelmet rá, hogy június 6-án, Pünkösd hétfőn a könyvtár minden részlege zárva tart, ahogy 2022. augusztus 1. és 14. között is zárva lesz a Csuka Zoltán Városi Könyvtár minden egysége, így a felnőttkönyvtár, a gyermekkönyvtár, a zenei könyvtár, a parkvárosi és érdligeti fiókkönyvtárak is, de utóbbi három intézmény egészen augusztus 21-ig tart zárva.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email