97-IMG_0097

Foci: a szezontól és három játékostól búcsúzik az Érdi VSE

Május 29-én, 17 órától a VLS Veszprém ellen vívja a 2021/22-es idény utolsó mérkőzését az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amelynél Csiszár Zoltán, Koós Gábor és Kollega Krisztián is utolsó mérkőzését vívja.

A már biztosan bronzérmes VLS Veszprém ellen búcsúzik az NB III Nyugati csoportjának 2021/22-es idényétől a tabellán jelenleg tizenhárom győzelemmel, hat döntetlennel és tizennyolc vereséggel tizenkettedik helyen álló Érdi VSE, amely azonban nem végezhet jelenlegi pozíciójánál előrébb, hiszen a tizenegyedik Kaposvár ötpontos távolságra van Kertész Ferencéktől.

Az Érdi VSE az elmúlt hetekben nem mutatott jó formát, hiszen sorozatban négy vereséget szenvedett el, de a legutóbbi két fellépésen, a Mol Fehérvár FC II és a Komárom VSE vendégeként előrébb lépett a társaság, amely utóbbi mérkőzés esetében három ponttal is társult.

Az ideiglenesen megbízott vezetőedzőnek, Ebedli Zoltánnak azonban nem lesz könnyű feladata, hiszen a veszprémiek remek idényt futottak, miután egy fordulóval a vége előtt 24 győzelemmel, hét döntetlennel és hat vereséggel állnak a harmadik helyen, de hátrányuk kilenc pont a BVSC-vel szemben, előnyük pedig tizenkét pont a negyedik ETO Akadémiához képest.

A házigazda abban bízhat, hogy az elmúlt hetekben „gyengélkedik” Pető Tamás csapata, amely legutóbbi három fellépésén két döntetlent játszott, miközben Nagykanizsán 3–2-es vereséget szenvedett.

Illetve motiválhatja a társakat az is, hogy az Érdi VSE három meghatározó játékosa is búcsúzik a csapattól, hiszen Csiszár Zoltán, Koós Gábor és Kollega Krisztián is felhagy az aktív labdarúgással, a játékosokat pedig a mérkőzés előtt és után a társak a szurkolókkal együtt búcsúztatják.

„A Veszprémet ismerve mindenképpen küzdelmes mérkőzésre számítok, de ha a három búcsúzó játékosunk felszabadultan tud játszani, akkor meglepetést is tudunk okozni. A Veszprém annak ellenére, hogy számára már nincs tétje a mérkőzésnek, egy hajtós, küzdős csapat, amely mindent megtesz a győzelemért, de szeretnénk itthon tartani a három pontot”

– fogalmazott várakozásairól Ebedli Zoltán, az Érdi VSE megbízott vezetőedzője.

A két csapat egyébként legutóbb november végén csapott össze egymással, amikor az ezer sebből vérző érdiek 3–1-re kikaptak a Királynék városában, igaz, az előző kiírásban a Veszprém hazai pályán 2–0-ra, idegenben 1–0-ra győzött. Az Érdi VSE pedig legutóbb a 2019/20-as csonka idényben tudta legyőzni a VLS-t, amikor hazai pályán nyert 2–1-re. Azt megelőzően a 2017/18-as évadban a veszprémi gól nélküli döntetlen mellett Érden 2–0-ra nyert a vendéglátó, amely pedig egy kiírással korábban otthon és idegenben is 2–1-re verte a veszprémieket.

A május 29-én, 17 órakor kezdődő Érdi VSE–VLS Veszprém mérkőzést Tóth Tamás vezeti, segítői Tőkés Róbert és Molnár László Máté lesznek.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt és után több játékosunkat is elbúcsúztatjuk!

NB III, Nyugati csoport, 38. (utolsó) forduló
05.29., 17.00: Érdi VSE–VLS Veszprém

kiemelt kép: Balogh István

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email