KF_U10_220525

Jégkorong: rengeteg tornán bizonyíthatott a Kárpáti Farkasok U10

KF_U10_220525

Jégkorong: rengeteg tornán bizonyíthatott a Kárpáti Farkasok U10

Lengyel Levente, a Kárpáti Farkasok U10-es korosztályának edzője elégedett a csapat idei szereplésével, hiszen sok tornára eljutottak, a nemzetközi szintet is megtapasztalhatták és egyénileg, illetve csapatként is sokat fejlődtek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a klub honlapján Lengyel Levente kiemelte, az egyik legtöbbet versenyző csapat volt a Kárpáti Farkasok U10, melynek igyekeztek minden lehetőséget megadni a játékra, s sikerült elérniük a szezon előtt kitűzött célokat, hiszen a klub versenyben van a nagy múltú hazai klubokkal, illetve nemzetközi szinten is megtapasztalhatták, hol tartanak.

„Ebben a korosztályban szinte minden képességük rendkívül jól fejleszthető, így minden téren elvárható tőlük a fejlődés. Az egyéni képességek mellett itt kezdjük el tanítani a csapatjáték alapjait és a nagyobbak számára a nagypályás játék alapjait”

– fogalmazott Lengyel Levente, kitérve rá, a mögöttünk hagyott idény előnye volt, hogy a sok Érdi Jégcsarnokban rendezett torna miatt keveset kellett utazniuk, ugyanakkor a tornákra rendszeres volt a túljelentkezés, ezért a mások által szervezett eseményekre többször nem juthattak el.

Lengyel Levente az idei szezon kiemelkedő eredményei között említette az érdi bronzéremmel végződő Santa Claus Kupát, illetve a szezonzáró II. Érdi Kupán elért eredményt.

Kitért arra is, az U10-eseknél kevésbé jellemző, hogy az U8-asok közül felversenyeznek ebbe a korosztályba, hiszen a 6-7, illetve 8-9 éves gyermekek között nagy a fizikális és technikai különbség, de az idény végén a legügyesebb U8-asok már néhány U10-es edzésen is kipróbálhatták magukat, míg az U12-eseknél közel húsz U10-es játékos kóstolhatott bele a nagypályás játékba.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email