legosszetartobbosztaly

Várják a nevezőket a legösszetartóbb osztály címre és a Pócsi Dóra Díjra

legosszetartobbosztaly

Várják a nevezőket a legösszetartóbb osztály címre és a Pócsi Dóra Díjra

Az Érd legösszetartóbb osztálya címre május 26-ig, a Pócsi Dóra Díjra május 30-ig várják a jelöléseket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén nyolcadik alkalommal hirdette meg a Pócsi Dóra Díjat és az Érd legösszetartóbb osztálya elismerést a Szociális Gondozó Központ. Mint Kiss Sándor, szociálpedagógus az Érd FM 101.3-nak elmondta, a Pócsi Dóra Díjra és az Érd legösszetartóbb osztálya címre való nevezés feltételei nem változtak. Előbbire Érden kívül a diósdi, tárnoki, százhalombattai, törökbálinti és sóskúti iskolák tantestülete jelölhet alsós, felsős vagy középiskolás osztályokat május 30-ig, akik a tanévzárón vehetik át az elismeréseket.

A tantestületektől olyan diákok jelölését várják, akik iskolájukban szociálisan érzékenyek, részt vesznek a közösségi munkában, erősítik és összefogják az iskola vagy az osztály közösségét.

Pócsi Dóra egyébként az Érdligeti Általános Iskola tanulója volt, de tizenhárom éves korában leukémiában elhunyt, azonban szellemisége – az önzetlen szeretetet, az ítéletmentes elfogadást tartotta a legnagyobb értéknek – a díjon keresztül továbbra is fennmarad.

Az Érd legösszetartóbb osztálya cím győztese vándorserleget, elismerő oklevelet és 25 ezer forintot nyer, a második 15 ezer forintos jutalomban és oklevélben részesül, míg a harmadik helyezett az oklevél mellett tízezer forintot kap, míg a Pócsi Dóra Díj idei nyertese megkapja Pócsi Dóra könyvét, melyet édeanyja szerkesztett és hozzá egy emléklapot Pócsi Dóráról.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email