22_03_29_erdmost_nincskep

Május 26-án ezúttal virágokat osztanak a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Május 26-án ezúttal virágokat osztanak a főtéren

Május 26-án, csütörtökön 16.30-tól a Városháza mellett kb. 300 ezer forint értékű egynyári virágot oszt ki Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város május 26-i közgyűlésén fogadhatják el a Virágzó Érdi Porta pályázat előterjesztését, melynek kiírását már másnap meghirdetik, s innentől kezdve az érdi lakosok 21 napig küldhetik be fényképes pályázataikat.

Mint Tetlák Örs alpolgármester az Érd FM 101.3-nak részletezte, a Virágzó Érdi Porta pályázatot ezúttal is négy kategóriában hirdetik meg meg. A virágzó porta kategóriában az ingatlan (ház és kert) együttes megjelenése alapján határozzák meg a pályázók sorrendjét. A bőtermő érdi konyhakert kategóriába azok nevezhetnek, akik ingatlanukon fűszer- és haszonnövényeket ültettek és gondoznak. A legszebb érdi utcafront kategóriába nem csak magánszemélyek, hanem lakóközösségek is pályázhatnak, míg a legszebb érdi erkély, terasz címre a társasházban, sorházban vagy lakótelepen élők jelentkezhetnek balkonjaikkal.

Tetlák Örs kitért arra is, hogy a kategóriák győztesei egy, a település címét jelző táblát, egy emléklapot, illetve a dobogósok egy-egy kertészeti utalványt kapnak, melyet az Ercsi úti köztemető melletti virágosnál használhatnak fel.

Az alpolgármester beszámolt róla, hogy a lakók ösztönzéseképpen május 26-ra, csütörtökre egy egynyári virágosztást is hirdetett az önkormányzat a Városháza mellé, ahol 300 ezer forint értékben osztanak ki virágokat a lakosoknak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email