turutcaforgalmirend_220518

Újratervezés Érdligeten: elmarad a Túr és a Temes utcák egyirányúsítása

turutcaforgalmirend_220518

Újratervezés Érdligeten: elmarad a Túr és a Temes utcák egyirányúsítása

Rövid  idő alatt rendkívül sok bejelentést kapott az érdi városvezetés azzal kapcsolatban, hogy tervbe vette az önkormányzat az Érdligeti Általános Iskolát övező két utca, a Túr és a Temes egyirányúvá alakítását és a csatlakozó utak forgalmi rendjének részleges megváltoztatását - számolt be róla közleményében az önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városrész lakói közül többet jelezték, a Temes utca egyirányúsítása az Érdligeti Vasútállomás irányába jelentősen nehezítené a városrész autós közlekedését, hiszen az ingázók, a városba vonattal hazaérkezők elsősorban ezen az utcán keresztül jutnak haza. Ugyanakkor a két utca egyirányúsítását a Túr utcai általános iskolába járó diákok szülei, az itt dolgozók, illetve itt élők kérték arra hivatkozva, hogy a biztonság érdekében csökkenteni kéne a térség autós forgalmát.

Tekintettel arra, hogy június 15-én, azaz kevesebb mint egy hónap múlva kezdődik a nyári szünet, a városvezetés úgy döntött: a május 23-ra, hétfőre tervezett egyirányúsítás a Túr és a Temes utcákban elmarad. Bármilyen módosítás csak szeptembertől várható, de előtte a kerület önkormányzati képviselője, Szűcs Gábor alpolgármester több fórumot, lakossági egyeztetést tart majd, hogy az itt élők és az erre közlekedők számára a legjobb megoldást találja meg a városvezetés, mindkét szempontot érvényesíteni lehessen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email