korosikdse_220517

Férfi kézi: hibátlan szezonnal lenne bajnok a Kőrösi

Május 28-án Üllőn rendezik a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály döntőjét, ahol a szezon során továbbra is százszázalékos érdi Kőrösi KDSE-nek a Ceglédi KKSE II-Abony együttesét kell legyőznie a bajnoki címhez és a megyei első osztályba jutáshoz.

Az alapszakasz mind a tizenhat mérkőzésének megnyerése után a negyeddöntőben az érdiek az Erdőkertesi SE-t ejtették ki kettős győzelemmel, de így is „csak” másodikak lettek a negyeddöntőben, miután a Ceglédi KKSE II-Abony jobb gólkülönbséggel győzte le a Mogyoródi KSK II-t.

Ez azonban szinte semmit nem befolyásol, hiszen a Balázs Tibor játékos-edző és Narancsik Imre másodedző által irányított Kőrösi KDSE az alapszakaszban hazai pályán három, idegenben hat góllal győzte le a ceglédieket, akik ellen május 28-án, szombaton 13 órakor Üllőn vívják a bajnoki döntőt az érdiek.

A Kőrösi KDSE honlapján azt írják, a csapat nagy elszántsággal és szorgalommal készül a fináléra, amely a megyei első osztályba jutást is jelenti.

Balázs Tibor játékos-edző és Narancsik Imre másodedző is a védekezésben látja a gárda erősségét, hiszen a jól szervezett és hatékonyan funkcionáló védekezési rendszer az alapja a mérkőzések megnyerésének, mert a jó védekezésből gyors támadásokat tudnak vezetni és így könnyű gólokat tudnak szerezni. Igaz, visszarendeződött védelemmel szemben is megvannak a bevett érdi koreográfiák, amelyek hatékonyan bontják meg az ellenfél védekezését.

A klub honlapján megjegyezték, Firnicz József egyesületi elnök és Kiss Barnabás, a Treff Sportközpont üzemeltetője két éve határozta el, hogy felépít egy kiváló motivációs bázisú felnőtt férfi kézilabda csapatot, amely komoly vonzerőt jelenthet a Kőrösi KDSE utánpótláskorú játékosainak.

A klub a bajnoki döntőre május 28-án, szombaton szurkolói buszt is indít Üllőre a Treff Sportközponttól (2030 Érd, Piroska utca 6.) 11.30-as indulással. Aki helyszínen szeretné buzdítani az érdieket, az jelentkezzen az info@erdikkdse.hu email címen és egy szurkolói pólót is kap ajándékba.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, döntő
05.28., 13.00: Ceglédi KKSE II-Abony–Kőrösi KDSE

kiemelt kép: erdikksdse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email