korosikdse_220517

Férfi kézi: hibátlan szezonnal lenne bajnok a Kőrösi

korosikdse_220517

Férfi kézi: hibátlan szezonnal lenne bajnok a Kőrösi

Május 28-án Üllőn rendezik a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály döntőjét, ahol a szezon során továbbra is százszázalékos érdi Kőrösi KDSE-nek a Ceglédi KKSE II-Abony együttesét kell legyőznie a bajnoki címhez és a megyei első osztályba jutáshoz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapszakasz mind a tizenhat mérkőzésének megnyerése után a negyeddöntőben az érdiek az Erdőkertesi SE-t ejtették ki kettős győzelemmel, de így is „csak” másodikak lettek a negyeddöntőben, miután a Ceglédi KKSE II-Abony jobb gólkülönbséggel győzte le a Mogyoródi KSK II-t.

Ez azonban szinte semmit nem befolyásol, hiszen a Balázs Tibor játékos-edző és Narancsik Imre másodedző által irányított Kőrösi KDSE az alapszakaszban hazai pályán három, idegenben hat góllal győzte le a ceglédieket, akik ellen május 28-án, szombaton 13 órakor Üllőn vívják a bajnoki döntőt az érdiek.

A Kőrösi KDSE honlapján azt írják, a csapat nagy elszántsággal és szorgalommal készül a fináléra, amely a megyei első osztályba jutást is jelenti.

Balázs Tibor játékos-edző és Narancsik Imre másodedző is a védekezésben látja a gárda erősségét, hiszen a jól szervezett és hatékonyan funkcionáló védekezési rendszer az alapja a mérkőzések megnyerésének, mert a jó védekezésből gyors támadásokat tudnak vezetni és így könnyű gólokat tudnak szerezni. Igaz, visszarendeződött védelemmel szemben is megvannak a bevett érdi koreográfiák, amelyek hatékonyan bontják meg az ellenfél védekezését.

A klub honlapján megjegyezték, Firnicz József egyesületi elnök és Kiss Barnabás, a Treff Sportközpont üzemeltetője két éve határozta el, hogy felépít egy kiváló motivációs bázisú felnőtt férfi kézilabda csapatot, amely komoly vonzerőt jelenthet a Kőrösi KDSE utánpótláskorú játékosainak.

A klub a bajnoki döntőre május 28-án, szombaton szurkolói buszt is indít Üllőre a Treff Sportközponttól (2030 Érd, Piroska utca 6.) 11.30-as indulással. Aki helyszínen szeretné buzdítani az érdieket, az jelentkezzen az info@erdikkdse.hu email címen és egy szurkolói pólót is kap ajándékba.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, döntő
05.28., 13.00: Ceglédi KKSE II-Abony–Kőrösi KDSE

kiemelt kép: erdikksdse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email