22_03_29_erdmost_nincskep

Vizsgálja az ÉTV, mi okozza a parkvárosi nyomáshiányt

22_03_29_erdmost_nincskep

Vizsgálja az ÉTV, mi okozza a parkvárosi nyomáshiányt

Amióta beköszöntött a nyárias időjárás, szinte mindennaposak a posztok a Facebookon arról, hogy Parkvárosban nyomáshiány tapasztalható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Számtalan érdi fórumban írják, hogy főleg az esti órákban nagyon erős a nyomáshiány a parkvárosi városrészben. Több ott élő arra panaszkodik, hogy van úgy, hogy a probléma napokig kitart, sőt a minap egy Érdre költöző érdeklődő arról kérdezősködött, hogy a probléma tükrében, érdemes-e a környéken házat vásárolnia.

A nyomáshiánnyal kapcsolatban megkerestük a Érd és Térsége Víziközmű Kft-t, akik azt válaszolták kérdéseinkre, hogy tudnak a problémáról, a panaszok hozzájuk is közvetlenül eljutottak, keresik rá a műszaki megoldást és rövidesen, remélhetőleg a végeredménnyel kapcsolatban nyilatkozatot is tesznek az ÉrdMost-nak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email