22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: két hazai sikerrel 9. lett a Delta U17

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: két hazai sikerrel 9. lett a Delta U17

Mindkét mérkőzését 3-1-re nyerte meg Delta RSE Érd a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában az U17-es másodosztályú bajnokság 9-12. helyéért rendezett helyosztón.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hopkáné Wolf Rita tanítványai előbb a Kertvárosi SE serdülő kék együttesét győzték le viszonylag könnyedén 3-1-re, majd a Nyugat-Balatoni RSE ellen már szorosabb játszmák után ugyancsak négy szettben diadalmaskodtak az érdiek, akik így a 9. helyen fejezték be az Országos Serdülő Bajnokság másodosztályának nyugati csoportját.

U17, OSB, II. osztály, Nyugat, 9-12. helyért
Delta RSE Érd – KSE serdülő kék 3-1
Delta RSE Érd – Nyugat-Balatoni RSE 3-1
Delta RSE Érd: Madari-Tóth, Budaházy, Zahorszki, Fodor D., Dabóczi, Kiss D., Gattyán, Katona A., Nagy H., Kiss B., Ürögi, Gyüre, Rizmajer. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita

A Delta U11-es és U12-es korosztályai négy csapattal látogattak Tatabányára, ahol az idősebbeknél az érdiek fekete együttese mindhárom mérkőzését 2-0-ra nyerte, míg a narancs egység mindegyik ellenfelével 1-1-es döntetlent játszott. A fiatalabbak pedig négy-négy meccset vívtak Tatabányán, de ebben a korosztályban hivatalosan nem számolják az eredményt.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email