22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 18-án, szerdán 12.30-tól a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Parkvárosi Fiókkönyvtárában Sohonyai Edit ifjúsági írónővel találkozhatnak. A rendhagyó találkozó témái: mitől lesz sikeres, boldog a párkapcsolatod, (meta)kommunikáció lányok és fiúk között, önbizalom és annak hiánya, a szexualitás alapjai, „hegyibeszéd”.

Május 19-től, 16:30-tól minden csütörtökön lesz Kihívás Neked!, vagyis fejlesztő foglalkozás LEGO-val a Parkvárosi Közösségi Házban.

Május 21-én, szombaton 15 órakor a Parkvárosi Közösségi Házban László Emőke Átlépések című kiállításának megnyitójára kerül sor.

Május 21-én, szombaton 10 órától Érdi Vitalitás- napot rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Központban. A fő témák az egészség, a megelőzés és az alternatív gyógymódok lesznek.

Május 25-én, szerdán 17 órakor az Érdi Lengyel- Magyar Kulturális Egyesület és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár szervezésében a Függetlenség és szabadság a magyar-lengyel kapcsolatokban a 20. században címmel tartanak előadást. A vendég Dr. Mitrovits Miklós történész lesz.

Május 26-án, csütörtökön 16 órakor a Magyar Földrajzi Múzeumban lesz Domaniczky Endre volt ausztráliai magyar konzul, vezető kutató Gubányi Károly: Ausztrália című új könyve kétnyelvű kiadásának bemutatója.

Május 27-én, pénteken 10 órától a Boribon kirándul című bábelőadást tekinthetik meg a gyerekek a Parkvárosi Közösségi Házban, a Nefelejcs bábszínház előadásában.

Május 28-án, szombaton Mini Muri – városi gyereknap lesz a múzeumkertben. Többekközött táncbemutató, bábszínház, koncertek,hulahopp bemutató, bűvész show várja a gyermekeket.

Május 29-én, vasárnap is folytatódik a móka. A sétányon, akár csak szombaton FOOD TRUCK-ok és kézműves vásár lesz. Kürtőska-
lács, lángos, fagyi, gofri, hamburger és lángos is fogyasztható, valamint arcfestés, henna, csillámtetoválás, hajfonás, pólófestés, kisvasút és játszóház színesíti a hétvégét.

„Idősen, aktívan Érden” – ingyenes idősügyi programsorozat

A Szepes Gyula Művelődési Központ „Idősen, aktívan Érden” ingyenes idősügyi programsorozata az alábbi eseményekkel várja az érdi 65 év felettieket.

Május 19-én, csütörtökön 15 órakor „Cukrom, cukrom, mondd meg nékem…” címmel a cukorbetegségről tart előadást dr. Bencsik Nóra doktornő a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Május 23-án, hétfőn vidám operettválogatással várják az érdeklődőket a Szepes Gyula Művelődési Központban, a „Mindenhol tavasz” című műsor 15 órakor kezdődik. Az előadás a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg.

forrás: Szabó Réka Nikoletta - Érdi Újság

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email