giro

Lenyűgözte a világot a Giro magyar rajtja

giro

Lenyűgözte a világot a Giro magyar rajtja

Levélben mondtak köszönetet Csőzik Lászlónak, Érd polgármesterének a Giro d'Italia magyarországi főfelelősei, miután Érden is áthaladt a kerékpáros verseny.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legszebb álmainkat is felülmúlta a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakasza, amelyet múlt péntektől vasárnapig Magyarországon rendeztek – állapította meg Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos. Ismertette, hogy legalább negyedmillió ember biztatta a mezőnyt a versenyútvonalak mentén, mindenhol szenzációs hangulat uralkodott, amitől az olasz szervezőknek is leesett az álluk. A szakpolitikus felidézte, hogy az egyik csapat tagjai nem értették, miért kell Magyarországra hozni a Nagy Rajtot, de egészen elképedtek attól a végtelen szeretettől és lelkesedéstől, amit itt tapasztaltak. Úgy véli, a verseny biztosan emelte hazánk megbecsülését a világban. Egyúttal kijelentette, hogy a siker közös, a verseny mögött végre igazi nemzeti összefogás alakult ki. Révész Máriusz köszönetet mondott a szervezőknek, a budapesti és a vidéki önkormányzatoknak, a rendőrségnek, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek, az önkénteseknek, a szurkolóknak és a lakosságnak is.

Érd polgármesterének Révész Máriusz, valamint Mihók Attila, a Nemzeti Sportügynökség vezérigazgatója írt köszönő levelet.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email