giro

Lenyűgözte a világot a Giro magyar rajtja

Levélben mondtak köszönetet Csőzik Lászlónak, Érd polgármesterének a Giro d'Italia magyarországi főfelelősei, miután Érden is áthaladt a kerékpáros verseny.

A legszebb álmainkat is felülmúlta a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakasza, amelyet múlt péntektől vasárnapig Magyarországon rendeztek – állapította meg Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos. Ismertette, hogy legalább negyedmillió ember biztatta a mezőnyt a versenyútvonalak mentén, mindenhol szenzációs hangulat uralkodott, amitől az olasz szervezőknek is leesett az álluk. A szakpolitikus felidézte, hogy az egyik csapat tagjai nem értették, miért kell Magyarországra hozni a Nagy Rajtot, de egészen elképedtek attól a végtelen szeretettől és lelkesedéstől, amit itt tapasztaltak. Úgy véli, a verseny biztosan emelte hazánk megbecsülését a világban. Egyúttal kijelentette, hogy a siker közös, a verseny mögött végre igazi nemzeti összefogás alakult ki. Révész Máriusz köszönetet mondott a szervezőknek, a budapesti és a vidéki önkormányzatoknak, a rendőrségnek, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek, az önkénteseknek, a szurkolóknak és a lakosságnak is.

Érd polgármesterének Révész Máriusz, valamint Mihók Attila, a Nemzeti Sportügynökség vezérigazgatója írt köszönő levelet.

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email