macskaszaporulat_220513

Előzzük meg a nem kívánt szaporulatot!

macskaszaporulat_220513

Előzzük meg a nem kívánt szaporulatot!

A Lajka Állatvédő Alapítvány kiemelten sokat tesz a nem kívánt macskaszaporulat megakadályozásáért.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Lajka Állatvédő Alapítvány a kidobott, kóbor macskák ivartalanításában vállalt kiemelkedő szerepet. A civil szervezet budaörsi, de a környező településeken is munkálkodnak. A svájci Susy Utzinger alapítvány anyagi támogatásával oldják meg a kóbor állatok ivartalanítását. Számtalan érdi cicának is segítettek már.

Tavaly 300 macskát ivartalanítottak. A kedves, szelíd cicákat megpróbálják örökbeadni, amelyeket nem lehet, ivartalanítás után visszahelyezik az élőhelyére.

Pályi Melinda elmondta: ideiglenes befogadórendszert is kiépítettek a gazdátlan állatoknak, és köszönettel várják a jelentkezőket.

Hallgassa meg az ÉrdFM101.3-ban elhangzott beszélgetést Pályi Melindával (Lajka Állatvédő Alapítvány):

 

 

Fotó: Lajka Állatvédő Alapítvány

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email