22_03_29_erdmost_nincskep

Tüdőszűrés Biatorbágyon

22_03_29_erdmost_nincskep

Tüdőszűrés Biatorbágyon

A 2022. évi tüdőszűrésre május 11. szerda és május 30. hétfőn között kerül sor Biatorbágyon. A tüdőszűrés helye a Juhász Ferenc Művelődési Központ kiállítóterme. A vizsgálat hétfőtől péntekig 8 óra 17.50 óra között vehető igénybe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tüdőszűrés a felnőtt lakosság számára ajánlott vizsgálat! Panasz nélkül is lehet beteg. A vizsgálat alkalmas a TBC, illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismerésére. A szűrővizsgálat 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes. 40 éves kor alatt, illetve munkahelyi alkalmassági vizsgálathoz a vizsgálat díja 1700,- Ft, mely az OEP által országosan elrendelt összeg. Ebben az esetben postázzák az eredményt egy felbélyegzett válaszboríték ellenében. A befizetés a szűrőállomáson kapható csekken történik. A 14-18 év közötti személyek szűrése ingyenes, de beutaló és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A törvény által kötelezetteknek a vizsgálat természetesen ingyenes.

A vizsgálatra vigye magával a személyi és lakcímigazolványát, TB-kártyáját, valamint az előző évben kapott tüdőszűrő igazolást!

forrás: biatorbagy.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email