22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 11-én, szerdán a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában Kokopelli jazz matiné, interaktív jazz koncert lesz óvodásoknak A helyek korlátozott száma miatt a Gyermekkönyvtár elérhetőségein előzetes regisztrációt kérnek.
Május 14-én, szombaton 9 órától Baba-mama börzét rendeznek a Szepesben, ahol használt gyermekruhák, játékok cseréjére és vásárlására nyílik lehetőség.
Május 14-én, szombaton 14 órakor ismét Énidő a Parkvárosi Közösségi Házban „Egyedül nem megy? Társakkal könnyebb ökon élni” címmel.
Május 14-én, szombaton 16.30-tól ismét mesedélutánt tartanak a Parkvárosi Közösségi Házban. A mesemondó ezúttal Ullmann Mónika színésznő lesz.
Május 15-én, vasárnap 15 órakor Botrány az Operában. A tavaszi színházbérlet harmadik előadása a Pesti Művész Színház előadásában.
Május 17-ig tekinthető meg Bóné Anna Pirkadat című kiállítása a Parkvárosi Közösségi Házban.
Május 18-án, szerdán 12.30-tól a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Parkvárosi Fiókkönyvtárában Sohonyai Edit írónővel találkozhatunk.
Május 19-től, 16.30-tól minden csütörtökön lesz Kihívás Neked!, vagyis fejlesztő foglalkozás LEGO-val.
Május 21-én, szombaton 15 órakor a Parkvárosi Közösségi Házban László Emőke Átlépések című kiállításának megnyitójára kerül sor.
Május 21-én, szombaton 10 órától Érdi Vitalitás-napot rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Központban. A fő témák az egészség, a megelőzés és az alternatív gyógymódok lesznek.

„Idősen, aktívan Érden” – ingyenes idősügyi programsorozat

A Szepes Gyula Művelődési Központ „Idősen, aktívan Érden” ingyenes idősügyi programsorozata az alábbi eseményekkel várja az érdi 65 év felettieket:
Május 11-én 14.00 órai kezdettel Szabó Gabriella és Palotai Péter ad komolyzenei koncertet a Szepesben a „Köszönjük, Magyarország!” program támogatásával.
Május 12-én izgalmas helytörténeti sétára várjuk az időseket Ófaluba, a találkozó 10 órakor lesz a Termálfürdő előtt.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email