22_03_29_erdmost_nincskep

Macskaköröm és más életmesék

Sohonyai Edit. a népszerű írónő látogat el Érdre május 18-án, és kamaszokkal beszélget majd.

Sohonyai Edit 1970-ben született, első könyvét, a Macskakörmöt tizennyolc és fél évesen írta. Azóta folyamatosan újabb és újabb saját, átélt történetei alapján írt regények segítségével kísérli meg ábrázolni a kamaszkor szépségeit és problémáit – olvasható a Pagony webbolt oldalán.

Író-olvasó találkozóin humorral fűszerezve ad tanácsokat a kamaszoknak az őket foglalkoztató problémákkal kapcsolatban. És elmondása szerint soha többet nem szeretne kamasz lenni.

Május 18-án 12 óra 30 perckor az érdi kamaszok találkozhatnak vele, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Parkvárosi Fiókkönyvtárában. A beszélgetésre hetedik-nyolcadik osztályos diákok látogatnak majd el, a könyvtár és az iskolák szervezésében, de szeretettel várják a “külsős” érdeklődőket is.

A rendhagyó találkozó témái:
– Mitől lesz sikeres, boldog a párkapcsolatod?
– (Meta)kommunikáció lányok és fiúk között
– Önbizalom és annak hiánya
– A szexualitás alapjai
– „Hegyibeszéd” helyett

További cikkeink

Érd fosszilis kibocsátása két fontos részből tevődik össze: a fűtésből eredő kibocsátásból, ami százötvenezer tonna évente, és a közlekedésből, ami harmincezer tonna.

A megemlékezést az I. világháborús emlékműnél (Ófalu, Hősök tere) tartják május 29-én, 10 órakor. Megemlékező beszédet mond Dr. Csőzik László, Érd polgármestere.

További cikkeink

Két érdi civil szervezet is 700-700 ezer forintot nyert a Szülő 2022-es pályázaton.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email