LimpergerZsolt_ErdiVSE_220511

Foci: Limperger Zsolt távozik az Érdi VSE-től

Az FC Nagykanizsa elleni 3–1-es vereséget követően Limperger Zsolt úgy döntött, lemond az Érdi VSE vezetőedzői posztjáról, melyet a vezetőség elfogadott, így a hátralévő három bajnoki mérkőzésen Ebedli Zoltán asszisztens-edző irányítja a csapatot - jelentette be honlapján a klub.

Limperger Zsolt a 2012/13-as idény végén vette át az akkor az NB III Duna csoportjában szereplő Érdi VSE irányítását Miskovicz Bálinttól. Bár az együttes a következő idényt a Pest megyei első osztályban kezdte meg, ott Limperger Zsolt irányításával előbb ezüst-, majd aranyérmes lett.

A harmadosztályba feljutó együttes első idényében a tizedik helyen végzett, majd a 2016/17-es, illetve 2018/19-es idényben második, a 2017/18-as szezonban pedig harmadik helyen zárt. A 2019/20-as csonka idényt bár az első helyen zárta az együttes, nem jutott fel a másodosztályba, majd az előző idény tizedik helye után a most zajló pontvadászatban három fordulóval a bajnokság vége előtt tizenkettedik helyen áll az Érdi VSE.

A szezon hátralévő három bajnoki mérkőzésére Ebedli Zoltán asszisztens-edző készíti fel a csapatot.

kiemelt kép: Érdi VSE

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email