CSLm1

Csőzik László a köztévében

CSLm1

Csőzik László a köztévében

Csőzik László, Érd polgármestere volt az M1 Ma reggel című műsorának május 10-i vendége. A városvezető az országgyűlési választásról, illetve a Dr. Aradszki András országgyűlési képviselővel való együttműködésről beszélt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László szerint az országgyűlési választáson a szavazók kevésbé az önkormányzat teljesítményét értékelték, mert Érd polgármestere szerint a mostani eredmény különválasztható attól.

A városvezető úgy véli, a kampány hajrájában sokat számított az orosz-ukrán háború miatt kialakult helyzet. Szerinte a háború nélkül egy szolid Fidesz-győzelem született volna. Megjegyezte, a kampányban az is hangsúlyos volt, hogy az ellenzéki összefogás nem tudta elhitetni a szavazókkal, hogy kormányzóképesebb, mint a mostani, illetve a kampányban az sem volt szerencsés, hogy az ellenzék hat plusz egy kampányt végzett, hiszen a hat párt mellett Márki-Zay Péter kampánya nem ért össze.

Csőzik László beszélt továbbá az őt ért méltatlansági eljárásról, melynek alapja egy tavaly májusban elfogadott törvénymódosítás, amely kimondja, hogy a 3000 főnél nagyobb lélekszámú települések vezetői és képviselői – bizonyos kivételektől eltekintve – nem kaphatnak díjazást máshonnan. Csőzik László azonban 2018 óta felügyelőbizottsági tagja a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesületnek, amiért díjazásban részesült, és ezt évről évre fel is tüntette a vagyonnyilatkozatában. Miután az ügyre fény derült, a 2021. május 1. óta eltelt időszakra kapott tiszteletdíját visszautalta a biztosító társaságnak.

Érd polgármestere a köztelevízióban beszélt még a Dr. Aradszki András országgyűlési képviselővel való együttműködéséről, mellyel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Mi ezeket a beruházásokat ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint Aradszki úr és azt reméljük tőle, hogy végre szövetségesek lehetünk abban, hogy Érd előre menjen, ne hátra” – mondta Csőzik László.

A teljes beszélgetés ide kattintva tekinthető meg! 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email