masters

Masters: tovább menetel az Original

Hétvégén két arany- és három ezüstérmet szereztek a Masters SE akrobatikus rock and rollosai a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezett kickdance és területi versenyen.

Előbb a kickdance-esek versenyében az érdi egyesület három egysége mérette meg magát, melyek közül a children párosoknál Schwarczenfeld Ádám és Gergulecz Dalma kettőse aranyérmet, a Little Heroes serdülő nagyformáció pedig ezüstérmet szerzett, míg a Mystic serdülő kisformáció a negyedik helyen zárt.

Ezután a területi bajnokságon az Original children kisformáció áprilisi kiváló formáját megtartva ezúttal is aranyérmes lett – azok után, hogy legutóbb története első országos versenyét nyerte április végén. Mellette az AntiGravity juveniles nagyformáció és a felnőttek között a Treasure ladies dance kisformáció is második helyen végzett, míg a First juveniles kisformáció negyedik lett.

kiemelt kép: Masters SE

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email