karpatifarkasokelitben_220509

Európa elitjében a Kárpáti Farkasok

karpatifarkasokelitben_220509

Európa elitjében a Kárpáti Farkasok

A legjobb négy utánpótlás nevelő műhely közé választották Európában a 2019-ben alapított érdi jégkorongklubot, a Kárpáti Farkasokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A klub honlapján hívta fel a figyelmet rá, hogy a Kånken Youth Retention Award történetében először fordult elő, hogy egy magyar klub bejutott a legjobb négy közé és versenyben van a végső győzelemért, így pedig a tízezer eurós támogatásért.

Az Európai Jégkorongklubok Szövetsége és a svájci székhelyű Fenix Outdoor vállalat által életre hívott díjat évente ítélik oda egy olyan európai ifjúsági jégkorong programnak, amely a társadalmi felelősségvállaláson és a résztvevők magas megtartási arányán keresztül hangsúlyozza a fenntarthatóságot.

„Nagyon örülünk, hogy nemzetközi szinten felfigyeltek a munkánkra. Már a legjobbak közé jutás is nagy elismerés, a végső siker pedig hab lenne a tortán. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy tovább fejlődjünk, hogy lépésről lépésre haladjunk azon az úton, amit néhány évvel ezelőtt, az Érdi Jégcsarnok átadásakor megkezdtünk”

– nyilatkozta Nagy Attila, a Kárpáti Farkasok sportmenedzsere a klub honlapján. 

A Kárpáti Farkasok mellett a legjobb négy utánpótlás nevelő műhely között még a svájci EV Zug Nachwuchs, a finn Junior Pelicans és a svéd Troja-Ljungby szerepel. A végső győztest június 15-én hirdetik ki.

kiemelt kép: Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email