rendőrség

Két érdi nőt gyanúsítanak

rendőrség

Két érdi nőt gyanúsítanak

Anya és lánya lett meggyanúsítva, miután magukat családgondozónak kiadva bejutottak egy idős nő érdi házába, majd talált pénzét ellopták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az asszony házához 2022. április 28-án délben érkezett a két ismeretlen. Családgondozónak kiadva magukat bekéredzkedtek, hol egyikük, hol másikuk folyamatosan szóval tartotta az időst, mondván, a szociális helyzetét, életkörülményeit hivatottak vizsgálni. Felváltva terelték el az asszony figyelmét, miközben mindent felfogtattak a házban, egy szekrényből és táskából pár ezer forintot sikerült megkaparintani, azzal osontak el.

A nyomozók pár nap alatt kiderítették kik követhették el a bűncselekményt, 2022. május 5-én reggel a 39 éves R. Máriát Érden, míg lányát a 20 éves D. Dorkát budapesti munkahelyéről állították elő.

Kihallgatásukon mindketten tagadtak, gyanúsításuk ellen panasszal is éltek. A 39 éves nő állította, lányával érkezett az érdi házhoz, az idősnek élelmiszereket vittek, el azonban semmit sem hoztak. Lánya álláspontja szerint aznap dolgozott, a ház közelében sem volt, értetlenül áll a történtek előtt.

Az Érdi Rendőrkapitányság a két nővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email