22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: május végén amatőr kupa és szabadidőkártyás bajnokság Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: május végén amatőr kupa és szabadidőkártyás bajnokság Érden

Május 28-án, szombaton az ÉRD Arénában rendezi az amatőr és szabadidőkártyás bajnokságot a Magyar Darts Szövetség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az MDSZ ismertette, az amatőr kupán és a szabadidőkártyás bajnokságon is nevezési létszámtól függően alakítják ki a csoportokat, ahol két nyert legig, háromfős csoportok esetén három nyert legig tartanak a mérkőzések. 8 fő alatti nevező esetén a versenyt körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le.

A csoporton belüli sorrendet a több szerzett pont, a győztes és vesztes legek különbsége, illetve az egymás elleni eredmény dönti el.

A csoportkör után az eredeti csoportszámokat újrasorsolják, amely alapján létszámtól függően alakítják ki a főtáblát, ahol már négy nyert legig tartanak a mérkőzések egyenes kieséssel.

A csoportküzdelmek alatt és a főtáblán a legjobb nyolcig 501 sima kiszálló, a legjobb nyolctól 501 dupla kiszálló van az Amatőr Kupán, míg a szabadidőkártyások bajnokságát végig 501 szimpla kiszállóval rendezik meg.

A játékosok a kezdés jogát bullra dobással döntik el, azt pedig pénzfeldobással.

A versenyekre az alábbi linkre kattintva lehet nevezni!

kiemelt kép: erdmost.hu/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email