220504_bvsc_erd_6

Foci: megküzdött a dobogóssal az Érdi VSE

220504_bvsc_erd_6

Foci: megküzdött a dobogóssal az Érdi VSE

Kiegyenlített első félidő után Koós Gábor góljával vezetett az Érdi VSE, de a fordulás után Kokenszky Norbert dupljával fordított a BVSC-Zugló, amely végül 2-1-re megynerte az NB III Nyugati csoportjának 34. fordulójában rendezett mérkőzést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hazai mezőnyfölényt, de veszélyes érdi kontrákat hozott az első félidő, hiszen bár többet birtokolta a labdát a BVSC-Zugló, az első gólt az érdiek szerezték, amikor a 31. percben Németh Gábor Vince baloldali beadását Koós Gábor a kapufák segítségével fejelte a kapuba (0-1). Sőt, nem sokkal később egy hasonlóan szerencsés akció után bár egy öngóllal megduplázhatta volna előnyét a vendég érdi csapat, a játékvezető érvénytelenítette a találatot, mert megítélése szerint a labda elhagyta a játékteret, de ezt a mérkőzés után a hazai játékosok is cáfolták.

A szünet előtt azonban a BVSC is egyre élénkebbé vált, de Kertész Ferenc eszén nem tudtak túljárni a fővárosiak.

Aztán a térfélcserét követően már nem tudta tartani a hazai rohamokat az érdi csapat, s a 48. percben egy baloldali beadás után Kokenszky Norbert egyenlített, majd újabb szűk tíz perccel később egy hasonló szituáció után idei 40. (!) bajnoki góljával megfordította a mérkőzést (2-1).

A hajrá ugyan kiegyenlített csatát és sok érdi lehetőséget hozott, de Limperger Zsolt együttese már nem tudott egyenlíteni, s 2-1-es vereséget szenvedett a tabella második helyén álló BVSC-Zugló vendégeként.

“Az első félidőben az történt, amit elterveztünk: jól zártuk a széleket és kontrákból voltak lehetőségeink. Egy null után szereztünk egy újabb gólt, ami az ellenfél játékosai szerint is szabályos volt, nem volt kint… A második félidő eleje miatt bosszús vagyok, mert elkerülhető szituációk után kaptuk a gólokat. Ezeket úgy kellett volna levédekezni, mint az első félidőben, ezért azt mondom, sokkal több volt ebben a meccsben. Megyünk előre, ez a hozzáállás kell vasárnap is és akkor bízom benne, hogy meglesz a hőn áhított hazai győzelem” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“A mérkőzés legnagyobb  pozitívuma, hogy megszereztük a három pontot. Vannak olyan mérkőzések, amikor kicsit fáradtabb a csapat és nem úgy alakulnak a dolgok. Kellett egy kisebb félidei fejmosás, ahhoz, hogy észbe kapjunk. Nagyon álmosan, tompán játszottunk az egész mérkőzésen. Nem volt élvezetes a játék, de örülünk a három pontnak, mert most ez a legfontosabb. Kicsit helyre kell rakni magunkat, hogy úgy fejezzük be a szezont, ahogy azt szerettük volna” – fogalmazott Buzsáky Ákos, a BVSC-Zugló vezetőedzője.

Az érdiek legközelebb május 8-án, vasárnap 17 órakor lépnek pályára, amikor az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában az FC Nagykanizsa ellen vívnak rangadót az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 34. forduló
BVSC-Zugló–Érdi VSE 2–1 (0–1)
Zugló, 200 néző. V.: Kovács J. Zoltán (Punyi, Skover)
BVSC: Kovács B. P. – Takács Zs., Ladányi (Májer, a szünetben), Nagy J. (Balogh M., 73. p.), Tóth K. – Szalánszki (Kelemen P., 73. p.), Géringer, Szilágyi M., Filipovic (Ciceu, 65. p.) – Kokenszky, Erdélyi (Batizi-Pócsi, 65. p.)
Vezetőedző: Buzsáky Ákos
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Csiszár, Pallagi, Németh G. V. (Gajda, a szünetben) – Bartos (Fügedi, 75. p.), Gera D., Hunya, Koós (Révész, 52. p.), Kertész B. – Kollega (Szabó R., 56. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kokenszky (48., 55. perc), ill. Koós (31. perc)

kiemelt kép: Domonkos Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email