22_03_29_erdmost_nincskep

Biatorbágyon is lesz veszélyeshulladék gyűjtés

A biatorbágyi lakosság részére térítésmentes veszélyeshulladék gyűjtés lesz május 14-én, szombaton 8 és 12 óra között a torbágyi településrészen a vasútállomás Gyöngyvirág utcai P+R parkolóinál kialakított ideiglenes helyen.

A gyűjtésben kizárólag a Depónia hulladékkezelővel szerződésben álló biatorbágyi lakosok vehetnek részt, amelynek tényét a hulladékszállítási szerződés, vagy a hulladékszállítási díj befizetését igazoló csekk és a lakcímkártya egyidejűleg történő felmutatásával kell igazolni.

A gyűjtés során átvételre kerülnek: festékek, festékes göngyölegek, hígítók, olajos göngyöleg, fáradt olaj, TV, monitor, hűtő (egészben!), elektronikai hulladék (egészben!), szárazelem, akkumulátor, növényvédő szerek, személygépjármű gumiabroncs,
Nem kerül átvételre: – gyógyszerek (átvevők: patikák), – fénycső (átvevőhely: nagyáruházak), – étolaj (átvevőhely: üzemanyagtöltő állomások, biatorbágyi szelektív hulladékgyűjtő), – építési/bontási hulladék, – tehergépjármű és mezőgazdasági gép gumiabroncsa.

forrás: biatorbagy.hu

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email