22_03_29_erdmost_nincskep

Új rendelet a hulladékgazdálkodásról

22_03_29_erdmost_nincskep

Új rendelet a hulladékgazdálkodásról

Új, helyi rendelet született a hulladékgazdálkodásról. Csókai Viktorral, az Érd és Térsége Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetőjével az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában Szabó Beáta munkatársunk beszélgetett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csókai Viktor elmondta, hogy az új gyűjtési rend a lakosságot is érinti, az új rendelet ugyanis szabályozza, hogy milyen tárolóban, milyen hulladékot és milyen mennyiségben lehet gyűjteni. Komolyan szabályozza a települési vegyes hulladék gyűjtését a rendelet és nagyon fontos betartani, hogy mit lehet beletenni és mennyit.  Sokszor ugyanis túl vannak terhelve ezek a kukák.

Nem tehető a kommunális tárolóba:

papír, műanyag, fém, üveg, zöldhulladék, mérgező anyag, veszélyes hulladék, folyékony anyag, tűz,- és robbanás veszélyes anyag, elektromos és elektronikua hulladék, építési és bontási hulladék, állati tetem, hamu és salak, továbbá  egészségkárosító anyag sem.

Hallgassa meg a beszélgetést Csókai Viktorral!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email