22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: hasznos hétvégén vannak túl az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: hasznos hétvégén vannak túl az érdiek

Kilenc-kilenc arany- és ezüst-, illetve hét bronzérmet szereztek az Érdi Kyokushin Karate SE sportolói a két hétvégi versenyről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 29. és május 1. között Balatonalmádiban rendezték a Nemzetközi Karate Szövetség (IKO) Kyokushin Karate Stílusszervezetének alapítója, Sosai Masutatsu Oyama halálának évfordulója alkalmából a Sosai Memorial Weekendet. Az esemény díszvendége volt Shihan Katsuito Gorai, az IKO Kyokushinkai Világszervezet technikai igazgatója is.

Mint az Érdi Kyokushin Karate SE közösségi oldalán beszámolt róla, az esemény a bíróképzéssel és danvizsgákkal kezdődött, majd hétvégén két versenyt is tartottak.

A Dr. Gáz Kupa utánpótlásversenyen az érdiektől Kalácska Ákos és Tóth Laura Lilien, a MIDL Kupa katabajnokságon pedig Patyi Gergő, Pereznyák János és Than-Csernyik Maja is diadalmaskodott, míg Herendi Péter és Pálfi Dóra mindkét versenyen aranyérmes lett.

A Dr. Gáz Kupán Halóka Levente és Than-Csernyik Maja, a MIDL kupán pedig Ercsényi Dária, Friedl László, Kovács Gábor, Kovács Zsuzsa, Mihály Dávid, Szőke Balázs és Tóth Laura is ezüstérmet szerzett.

Ábrahámovics Tihamér, Ábrahámovics Zorka, Friedl László és Széll Anna a dobogó legalsó fokára állhatott a Dr. Gáz Kupán, míg Kalácska Ákos, Párducz Adrián és Széll Anna a MIDL Kupán végzett bronzérmesként.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email