22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: nagy nemzetközi versenyen bizonyítottak

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: nagy nemzetközi versenyen bizonyítottak

Két ezüst- és három bronzérmet szereztek a Diósdi DSE és Érdi JC cselgáncsozói a hétvégi Budapest Kupa nemzetközi versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 30-án és május 1-jén rendezték az év legnagyobb nemzetközi utánpótlástornáját Magyarországon. A Budapest Kupán roppant erős mezőny gyűlt össze, ahol húsz ország sportolói mellett a Diósdi DSE és Érdi JC tizenhárom dzsudokája lépett tatamira.

Az U18-as korosztályban Jüttner Janka a -48 kilogrammosok között remek teljesítménnyel menetelt a bronzéremig, míg Horváth Nándor a 69 főt felvonultató súlycsoportjában bár három meccset is nyert, nem tudott eljutni a helyosztókig, míg Kisfaludi Eszter és Tölgyfa János sem ért el helyezést.

Az U13-asoknál azonban mindhárom érdi induló dobogóra állhatott, miután Balla Sándor 60 kilóban második helyig jutott, Dudás Regina 35 kilóban, Helfrich Márton pedig 66 kilóban lett bronzérmes.

Dudás Regina az U15-ösökhöz is felversenyzett és ezt a napot túlteljesítve 36 kilóban ezüstéremig menetelt.

Az egyesületből még Csák Zsolt Zétény a legnépesebb, 65 fős súlycsoportban indult, ahol négy győztes meccs ellenére legjobb magyarként is „csak” az ötödik helyen végzett. Darabos Gergő, Kovács Réka, Riedl Ákos és Vörös Vilmos nem jutott el a helyosztókig.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email