KelemenJozsefne_23

Még mindig nincs meg Gizi néni

KelemenJozsefne_23

Még mindig nincs meg Gizi néni

Kelemen Józsefné, azaz Gizi néni április 23-án szombaton vélhetően megreggelizett és elindult valahová érdi otthonából.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A családja azóta semmi nem hallott a 75 éves hölgyről, akiről sajnos azt sem lehet tudni, hogy pontosan milyen ruházatban indult el otthonról. Gizi néni tudata már nem tiszta, emiatt gyakran azt hiszi, hogy még mindig élnek a szülei. Elképzelhető, hogy hozzájuk indulhatott Sátoraljaújhely irányába.

A közösség nagyon szereti Gizi nénit, többek között mivel hosszú éveken át tanította a gyerekeket az Érdi Bolyai János Általános Iskolában. Angolt, oroszt, illetve magyar nyelv és irodalmat oktatott.

72 éves koráig tanított még az esti gimiben – mondta a Metropolnak a lánya, Szilvi, aki igyekszik a lehető legtöbb helyre eljuttatni az eltűnt anyukája hírét, mivel reménykedik benne, hogy valaki ráismer majd a kedves idős hölgyre.

„Édesanyám aki időben már zavart (nevét tudja, és térben jól tájékozódik még), szombat délelőtt eltűnt. Valahova elindult, még sose csinált ilyet. Ez egy egy éves kép, azóta teljesen ősz a haja és hosszabb is valamennyivel. Papírok, telefon nincs nála, feltehetőleg semmilyen érték sem. Aki látta, kérem írjon. Vonatra is szállhatott, a szülei régi háza felé, a Budapest-Sátoraljaújhely vonalon” – írta egy posztjában az ijedt nő, aki a lapnak elárulta, hogy sajnos az eltűnés után 5 nappal sincs hír az édesanyjáról.

„Önálló volt, nem az a nagymama típus, utazgatott, élte az életét. Jött, ment mindenhová. 4 éve még Rómában volt, utána pedig Szabadkára utazott. Nem tudom, mit mondhatnék még róla, régen elköltöztem, külön élete volt. Mivel nem lakik messze tőlünk, mindig viszünk neki enni a gyerekekkel, egy-két naponta folyamatosan látogattuk, így hamar észrevettük az eltűnését” – mesélte a Metropolnak Szilvi, aki hozzátette, hogy Gizi néni egyébként tapasztalt utazó volt. Sőt, kifejezetten sokat is utazott.

Gizi néni egyértelmű ismertetőjegyei

Pontos ruházata nem ismert, de valószínűleg az egész alakos fotón látható cipőt és kabátot viseli. Iratait, telefonját sajnos nem vitte magával. Gizi néni 160 cm magas, fehér hajú, magas homlokú, törékeny, vékony testalkatú.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email