22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz nyári városi napközis tábor

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz nyári városi napközis tábor

Június 27-e és augusztus 19. között rendezi meg Érd önkormányzata a városi napközis tábort az érdi gyerekeknek. A helyszín idén a Bolyai iskola, illetve a Magyar Földrajzi Múzeum kertje lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tábor helyszíne idén az Érdi Bolyai János Általános Iskola lesz, de a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében is szerveznek programokat. A szakmai szervező a Szociális Gondozó Központ, amely változatos programokkal készül a nyolc hétre, amire jövő héttől lehet jelentkezni. A tábor részleteiről, tematiájáról Bereiné Petrik Mária, a Szociális Gondozó Központ igazgatója számolt be az Érd FM 101.3-nak.

A térítési díjakról csütörtökön dönt a közgyűlés, de várhatóan az érdi gyerekeknek idén is tizenkétezer forintba fog kerülni egy hét és lesz kedvezményre is lehetőség a szociálisan rászorultaknak, akiknek, hogy ezt igénybe vehessék, kérelmet kell majd benyújtaniuk az önkormányzat Szociálpolitikai Csoportjához.

Jelentkezni az Intézményi Gondnokságon lehet, elsősorban e-mailben (gondnoksag@erd.hu), vagy személyesen, a térítési díj befizetésével egyidejűleg (ez átutalással is teljesíthető, a közlemény rovatban a gyermek nevét és a turnust kérik feltüntetni). A jelentkezési lap, illetve a szülői nyilatkozat az erd.hu-ról letölthető.

A táborba kizárólag az első osztályt már elvégzett tanulók jelentkezhetnek. A jelentkezést a térítési díj befizetésének időrendi sorrendjében fogadják el.

Az Intézményi Gondnokság elérhetőségei:

Intézményi Gondnokság címe: 2030 Érd, Budai u. 14.
Telefonszám: 06-23-521-164, 06-23-521-166
Bankszámlaszám: 12001008-00209692-00100009 (Raiffeisen Bank Zrt.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email