IMG_0554

Tollas: Kőrösi az első fordulóban kikapott az Eb-n

Az első mérkőzésen vereséget szenvedett és búcsúzott a madridi tollaslabda Európa-bajnokságtól az Érdi VSE válogatott sportolója, Kőrösi Ágnes.

Az Érdi VSE 27 esztendős válogatott tollaslabdázója – aki jelenleg a világranglista 138. helyét foglalja el – a spanyolországi Madridban április 25-én kezdődő Európa-bajnokság első fordulójában a világranglistán 109. cseh Tereza Švábíkovával találkozott.

A 21 éves, ifjúsági olimpiai bronzérmes Švábíková az első szettben 6:6 után bár meg tudott lépni 9:6-ra, de innen Kőrösi még 11:10-re visszakapaszkodott. Ezt követően a cseh viszont sorozatban öt pontot szerzett és jó hajrával 21:15-re nyerte a nyitójátszmát.

A második felvonásban pedig Kőrösi nem tudta tartani ellenfelét, aki 2:2 után meglépett 9:2-re, ezt az előnyét pedig tovább növelte és 21:8-as sikerével 25 perc alatt győzte le Kőrösi Ágnest 2:0-ra, így az érdi sportoló számára egy mérkőzés után véget ért a kontinensviadal.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email