22_03_29_erdmost_nincskep

Lomtalanítás Pusztazámoron

22_03_29_erdmost_nincskep

Lomtalanítás Pusztazámoron

Pusztazámor önkormányzatának tájékoztatása szerint a községben az idei lomtalanítás május 18-án, szerdán lesz, reggel 6 órától. A lomot ezen a reggelen kell kihelyzeni az ingatlan előtti közút mellé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Azt kérik, hogy az alábbi lomtalanítási szabályok betartásával helyezzék ki az elszállítani kívánt lomokat:

  • A lomtalanítás a meghirdetett napon reggel 6 órától kezdődik.
  • A háztartásban keletkezett lomot az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni a lomtalanítás reggelén, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni és a rakodás biztonságosan és balesetmentesen, kézi erővel végezhető legyen.
  • Az apróbb méretű lomokat kérjük zsákban vagy dobozban kihelyezni, a szétszóródás megelőzése érdekében.
  • A nagyméretű lomokat (pl. nagyobb ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban kell kitenni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen.

A lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékokat, azbesztet tartalmazó hulladékokat, veszélyes anyagokat tartalmazó faforgácsot, oldószereket, szerves oldószereket, savakat, lúgokat, nehézfémtartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékokat (állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles-hegyes eszközöket (injekciós tűk, fecskendők, vágó- és szúróeszközök), permetszereket és azok dobozait, fametszést, építési törmeléket, épületbontásból származó hulladékot, gumiköpenyt, autóbontásból származó hulladékot, autóroncsokat, elektronikai hulladékot.

A lomtalanítás utáni takarítás: Az ingatlan előtti szakasz takarítása az ingatlan tulajdonosok, vagy azok képviselőinek felelőssége és feladata.

 

 

forrás: pusztazamor.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email