red_flower_stones_pelargonium_flowering_plant_perennials_geranium_storksbills-1008942 (1)

Lakossági virágpiac Biatorbágyon

red_flower_stones_pelargonium_flowering_plant_perennials_geranium_storksbills-1008942 (1)

Lakossági virágpiac Biatorbágyon

Az önkormányzat által szervezett lakossági virágpiac április 30-án, szombaton 8 és 12 óra között lesz a Faluház udvarán. A biatorbágyiak a lakcímkártyájuk felmutatásával kedvezményes áron juthatnak hozzá az 50 palántához.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat által szervezett lakossági virágpiac 2022. április 30-án, szombaton 8.00 – 12.00 óráig lesz a Faluház udvarán (Bejárat a Café Chaplin terasza felől). Az akció célja a település közterületeinek szépítése. A biatorbágyiak a lakcímkártyájuk felmutatásával kedvezményes 200 Ft / tő áron juthatnak hozzá személyenként maximum 50 palántához. Az önkormányzat kérése, hogy a növényeket közterületre, vagy a közterületről jól látható telekrészre, balkonra, ablakokba helyezzék el a lakosok, hogy a vásár a település egészének virágos megjelenését szolgálhassa.

Palántaválaszték: bársonyvirág, begónia, bojtocska, hamvaska, kakastaréj, kerti verbéna, lobélia, napvirág, mézvirág, paprikavirág, petúnia, pistike, porcsinrózsa, tihanyi levendula, vinka. A virágpiacon vásárolt növények ültetését az önkormányzat figyelemmel kíséri, és a legügyesebb, legkreatívabb kertészkedők kompozíciói eséllyel indulnak „A legszebb porta” versenyen.

Fontos, hogy a lakcímkártyáját vigye magával mindneki, mert csak ennek felmutatása után válik jogosulttá a kedvezményes vásárlásra.

forrás: biatorbagy.hu, foto: pxhere.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email