22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: győzelemmel zárta a szezont a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: győzelemmel zárta a szezont a Delta

Ragyogó teljesítménnyel és a második szettet leszámítva magabiztos 3:0-s idegenbeli győzelemmel zárta a női röplabda NB II 2021/22-es idényét a Delta RSE Érd, amely a ZTE Röplabda Klub vendégeként elért sikerrel a negyedik helyen végzett a Nyugati csoport alsóházi rájátszásában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dömötör-Mátrai Beáta együttese a szezonzáró mérkőzésen a kilenc meccs után is pont nélkül álló Zalaegerszegi TE RK vendégeként lépett pályára.

A két győzelemmel és hét vereséggel rendelkező érdiek remekül kezdtek és az első szettet mindössze tizenhét perc alatt nyerték meg 25:13-ra. A viszonylag szoros, huszonkét percig tartó második játszmában is a vendég érdiek koncentráltak jobban és 25:19-es részsikerrel a győzelemhez is közel kerültek. Ezt végül magabiztos harmadik felvonással érték el Kőhalmi Zsófiáék, akik ezúttal tizennyolc perc alatt hozták a játékrészt 25:13-ra és 3:0-s idegenbeli győzelmet arattak.

A Delta RSE Érd így három győzelemmel és hét vereséggel az ötödik helyen zárta a női röplabda NB II alsóházi rájátszását, azok után, hogy a szezont megelőzően az együttes játékosállománya teljes egészében lecserélődött az előző idényhez képest és számos utánpótláskorú tehetség mellett más csapatoktól érkeztek rutinosabb játékosok a csapatba.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 10. (utolsó) forduló
ZTE Röplabda Klub–Delta RSE Érd 0:3 (13, 19, 13)
Delta RSE Érd: Budaházy, Pavlovics, Kőhalmi, Fodor D., Kiss D., Kiss B. Csere: Bertalan L. (liberó), Gattyán. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

kiemelt kép: Delta RSE Érd

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email