masters

Masters: először nyert országos versenyt az Original

masters

Masters: először nyert országos versenyt az Original

Hétvégén kétnapos országos táncversenyen vettek részt a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai, akik előbb szombaton Veszprémben, majd vasárnap Pestszentimrén mutatták be koreográfiáikat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Masters SE beszámolója szerint az Original children kisformáció az egész mezőnyt maga mögé utasította a pestszentimrei országos viadalon, amely az egység eddigi legnagyobb sikere, azok után, hogy Bessenyei Enikő és Szécsényi Vanessza tanítványai a területi versenyeken többször is dobogóra állhattak és országos versenyen is szereztek már érmet.

Mellettük az Antigravity juveniles nagyformáció betegség miatt csupán tíz fővel tudott kiállni a táncversenyen, ennek ellenére harmadik helyezést ért el. A First juveniles kisformáció nem sokkal, de lecsúszott a dobogóról, végül negyedikként fejezte be a viadalt.

Az egy nappal korábbi, veszprémi országoson a Treasure felnőtt kisformáció tizedik lett.

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, mivel látszik, hogy az utánpótlás korosztályban kiemelkedő teljesítményre képesek csapataink. Szerencsére sok tehetséges fiatal táncol nálunk, így könnyű dolga van a Masters edzőinek. Ebben a félévben még egy országos versenye lesz a felnőtteknek és a gyermek formációknak májusban, ahol hasonló szuper eredményeket várunk a Masters-táncosoktól. Ezután következhet egy kis pihenés, majd a nyári táborok és a felkészülési időszak az őszi versenyszezonra” – értékelt Sárdi Anita, a Masters Sportegyesület elnöke.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email