masters

Masters: először nyert országos versenyt az Original

Hétvégén kétnapos országos táncversenyen vettek részt a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai, akik előbb szombaton Veszprémben, majd vasárnap Pestszentimrén mutatták be koreográfiáikat.

A Masters SE beszámolója szerint az Original children kisformáció az egész mezőnyt maga mögé utasította a pestszentimrei országos viadalon, amely az egység eddigi legnagyobb sikere, azok után, hogy Bessenyei Enikő és Szécsényi Vanessza tanítványai a területi versenyeken többször is dobogóra állhattak és országos versenyen is szereztek már érmet.

Mellettük az Antigravity juveniles nagyformáció betegség miatt csupán tíz fővel tudott kiállni a táncversenyen, ennek ellenére harmadik helyezést ért el. A First juveniles kisformáció nem sokkal, de lecsúszott a dobogóról, végül negyedikként fejezte be a viadalt.

Az egy nappal korábbi, veszprémi országoson a Treasure felnőtt kisformáció tizedik lett.

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, mivel látszik, hogy az utánpótlás korosztályban kiemelkedő teljesítményre képesek csapataink. Szerencsére sok tehetséges fiatal táncol nálunk, így könnyű dolga van a Masters edzőinek. Ebben a félévben még egy országos versenye lesz a felnőtteknek és a gyermek formációknak májusban, ahol hasonló szuper eredményeket várunk a Masters-táncosoktól. Ezután következhet egy kis pihenés, majd a nyári táborok és a felkészülési időszak az őszi versenyszezonra” – értékelt Sárdi Anita, a Masters Sportegyesület elnöke.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email