IMG_1816

Foci: biztos kieső vendégeként javítanának az érdiek

IMG_1816

Foci: biztos kieső vendégeként javítanának az érdiek

Április 24-én, 17 órától a tizenegy ponttal sereghajtó és már biztos kieső TARR Andráshida SC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt együttese számára nem indult zökkenőmentesen a tavaszi idény, hiszen a jelentős téli játékosmozgás után az első mérkőzéseken még csiszolódott a játék, majd ugyan jó formába kerültek Kertész Ferencék, de a Pápa elleni hazai 3–0-s és a tatabányai 5–2-es fiaskó egyaránt megfogta az együttest, amely hazai környezetben a Balatonfüreddel is csak 1–1-es döntetlent ért el.

Ebből a gödörből kecmeregnének ki Koós Gáborék a sereghajtó TARR Andráshida SC elleni idegenbeli sikerrel. Merthogy a zalaiak a tavaszi idény eddigi tizenegy mérkőzésén csupán egyszer tudtak nyerni, amikor az első 2022-es bajnokin 1–0-ra legyőzték a Kelen SC-t, de azóta Dobos Sándor tanítványai tíz mérkőzésen csupán egy pontot szereztek, hiszen a Tatabánya ellen gól nélküli döntetlent értek el, de a többi kilenc találkozót összesítésben 43–4-es gólkülönbséggel veszítették el, többek között a Balatonfüred 8–0-ra, a Komárom 10–1-re verte a zalaiakat, akik az egész szezonban összesen 20 gólt szereztek 100 kapott mellett.

A két csapat tavasszal sokáig emlékezetes mérkőzést vívott egymással, amikor a sérülésektől tizedelt érdiek a szünetben háromgólos hátrányban voltak, majd a második félidőben a hazaiak kapuját az egyébként mezőnyjátékos Bozsoki Imre védte, de az érdiek így is fordítottak és végül 5–4-re megnyerték a mérkőzést. Azt megelőzően a 2018/19-es idényben találkoztak legutóbb a felek, amikor Andráshidán 3–0-s, Érden 3–2-es érdi siker született, míg a 2016/17-es szezonban hazai pályán és idegenben is 2–1-re nyertek Csiszár Zoltánék.

Az Érdi VSE 31 mérkőzés után tizenegy győzelemmel, hat döntetlennel és tizennégy vereséggel, 39 pontot gyűjtve jelenleg a tabella tizenegyedik helyét foglalja el, az előtte álló FC Nagykanizsa hárompontos előnyben vab Limperger Zsolt együtteséhez képest, amely ugyanannyi egységgel áll, mint a Mol Fehérvár FC II, de előnye négypontos a tizenharmadik ZTE FC II-höz képest.

Az Andráshida viszont jelenleg csupán két győzelemmel, öt döntetlennel és 24 vereséggel áll az utolsó helyen, hátránya pedig hét fordulóval a bajnokság vége előtt 22 pont a még bennmaradó helyen álló Kelen SC-hez képest, melyet a hátralévő meccseken már nem tud ledolgozni, így biztosan búcsúzik a harmadosztályú küzdelmektől.

“Attól függetlenül, hogy az Andráshida már kiesett, még itt van a harmadosztályban és hazai pályán úgy gondolom, hogy tud meglepetést, veszélyt okozni, szóval nem mehetünk elbizakodva, mert egy olyan pályán játszunk, ahol meg tudják nehezíteni az ellenfél dolgát, ha az ellenfél félvállról veszi őket. Az biztos, hogy úgy megyünk oda, mintha nem az utolsó helyen állnának, mert hazai pályáján nagyon kellemetlen ellenfél az Andráshida. A Balatonfüred elleni mérkőzés utolsó húsz percében mutatott hozzáállás, lelkesedés kell ahhoz, hogy most is eredményesek legyünk”

– fogalmazott a mérkőzés kapcsán Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője,

Az április 24-én, 17 órakor kezdődő TARR Andráshida SC–Érdi VSE mérkőzést Dombi Olivér vezeti, segítői Urbán Richárd és Turi Miklós lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 32. forduló
04.24., 17.00: TARR Andráshida SC–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email