22_03_29_erdmost_nincskep

300 millió forint Tárnoknak

22_03_29_erdmost_nincskep

300 millió forint Tárnoknak

300 millió forint uniós pénzből épül Tárnokon új kerékpárút és hamarosan megkezdődhet a Vadlúd utcai körforgalom építése is. Minderről Tárnok polgármestere számolt be az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr- Lukács László a Vadlúd utcai körforgalom kapcsán elmonda, a kivitelező készen áll, az utolsó aláírásra várnak, és utána kezdődhet a munka. A polgármester beszámolt arról is, hogy Tárnok 300 millió forintot nyert „Élhető település” címén, ezt az összeget kerékpárút építésére fogják felhasználni.

„Kápolnásnyék és Tárnok összekötése kerékpárúttal egy országosan kiemelt beruházás, aminek a végpontját kötjük most össze a vasútállomással. Reményeink szerint azonban a vasútállomáson túlra is elér majd a kerékpárút, akár egészen a tóig.”

A polgármester hozzátette, hogy a meglévő terveket újra kell készíteni, még az is lehet, hogy nyomvonal változtatás is lesz, de minden azon múlik, mire elég a 300 millió forint. Európai Uniós támogatásról van egyébként szó, de a kormány által előfinanszírozott. Lukács László úgy számol, hogy a tervek elkészítése és az engedélyezések őszre zárulnak le, ősszel szeretnék a közbeszerzést is kiírni, és várhatóan jövő tavasszal kezdődhetnek a munkálatok, egyébként a kivitelezésre 3 év áll rendelkezésre.

Hallgassa meg a beszélgetést Dr. Lukács László polgármesterrel!

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email