aradszki

Átvette megbízólevelét Dr. Aradszki András

aradszki

Átvette megbízólevelét Dr. Aradszki András

Csütörtökön délután a Polgárok Háza Dísztermében vehette át megbízólevelét Dr. Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője, aki újabb négy évre szerzett mandátumot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Keviczki István, a Választási Bizottság elnöke adta át a megbízólevelet Dr. Aradszki Andrásnak, akit negyedszer választottak meg Pest Megye 1. számú Országgyűlési Egyéni Választókerület képviselőjének. Az országgyűlési képviselő a megbízólevél átvétele után úgy fogalmazott, hogy számára az Érden és környékén élő polgárok képviselete az első, és a győzelem közös siker. Majd megköszönte a választás lebonyolításában részt vevők munkáját, és azok bizalmát, akik támogattak szavazatukkal. Ugyanakkor megjegyezte, azok előtt is nyitva áll az ajtaja, akik nem rá szavaztak.

Dr. Aradszki András az Érd Tv-nek elmondta, hogy igyekszik a választók bizalmát munkával megszolgálni és ugyanúgy fog tevékenykedni, mint eddig. Szeretne továbbra is segítséget nyújtani a városlakóknak és számos fejlesztésben gondolkodik, és igyekszik megszerezni ehhez a forrásokat. Emlékeztetett, hogy a rendszerváltás óta folytat valamilyen politikai tevékenységet, volt alpolgármester és helyi képviselő is. Így a választókerülethez való kötődése világos és megingathatatlan.

„Érd egy igazgatási, bírósági centrum lett, regionális intézmények működnek itt, született egy járási és városi bíróság ügyészséggel, szakképző centum működik a városban, és a tankerület is ide került. Emellett számos iskola és óvoda épült, megújultak az egészségügyi intézmények. Minden telepítésen történt előrelépés az elmúlt 12 esztendőben.” Vannak még olyan gondok, amiket meg kell oldani és amihez szükséges a helyi polgármesterek együttmúködése – zárta szavait a képviselő.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email