sérültekért

Kertibútorokat fogadna örökbe a Sérültekért Alapítvány

sérültekért

Kertibútorokat fogadna örökbe a Sérültekért Alapítvány

Használaton kívüli, de még használható kerti bútorokat "fogadna örökbe" a százhalombattai Sérültekért Alapítvány.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Sérültekért Alapítvány 1991 óta végzi sérült emberek között közhasznú, 2009 óta kiemelten közhasznú tevékenységét Százhalombattán. Az alapítvány célja a tanköteles koron túli fogyatékkal élő emberek nappali ellátása, képzése, képességeik fejlesztése, foglalkoztatása, társadalmi beilleszkedésük segítése.

A Sérültekért Alapítvány a kezdetek óta elkötelezett abban, hogy a fogyatékkal élő emberek számára megteremtse az önálló és teljes emberi élethez nélkülözhetetlen körülményeket, minőségi szolgáltatásaival valamint foglalkoztatási programjával segíti ennek megvalósulását.

Az Alapítvány tevékenysége a helyi igényeknek megfelelően folyamatosan fejlődik. Kezdetben, a kilencvenes évek elejétől, szakköri keretek között népi kismesterségeket tanítottunk fiatal fogyatékos embereknek, amely tevékenységet 2005-ig kizárólag a helyi önkormányzat és pályázati forrásokból finanszíroztunk. A biztonságosabb pénzügyi működés érdekében az alapítvány 2005-ben hozta létre a nappali ellátó intézményt, a Sérültekért Alapítvány Mezőföldi Otthona Fogyatékosok Nappali Intézményét.

A Facebookon tették közzé, hogy örömmel vennék, ha kaphatnának olyan kerti bútorokat, amiket más már nm használ, de ők, némi felújítást követően még tudnának alkalmazni.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email