delta_3

Röpi: szoros szettek után bukta el a rangadót a Delta

delta_3

Röpi: szoros szettek után bukta el a rangadót a Delta

Ugyan mindhárom játszmát szorossá tette, 3:0-s vereséget szenvedett a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a Delta RSE Érd, amely utolsó hazai bajnokiján a budaörsi Emericus SE-től kapott ki hazai környezetben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A remek formában lévő budaörsi Emericus SE elleni térségi rangadóval búcsúzott hazai pályájától, a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokától a Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában.

Az érdieknek nem volt könnyű dolguk, hiszen az Emericus a rájátszás eddigi nyolc mérkőzéséből hetet nyert meg és csupán a Haladás VSE-től szenvedett 3:1-es vereséget, míg Dömötör-Mátrai Beáta lányai két győzelemmel és hat vereséggel várták a rangadót.

A mérkőzés bár szoros csatát hozott, az első szett hajrájában a vendégek kihasználták előnyüket és 25:18-cal szereztek vezetést, majd a második játszma még kiegyenlítettek küzdelme után ismét a budaörsiek örülhettek a 25:22-es részsikernek.

Ugyan a Delta ezután sem adta fel, de a harmadik szettben sem tudott szépíteni, az Emericus pedig ezt a felvonást 25:19-re nyerve 3:0-ra győzte le az érdieket.

A Delta RSE Érd a bajnokságot április 23-án, jövő szombaton 16 órától a ZTE Röplabda Klub vendégeként zárja.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóház, 9. forduló
Delta RSE Érd–Emericus SE 0:3 (18, 22, 19)
Delta RSE Érd: Budaházy, Pavlovics, Gattyán, Fodor D., Ehmann, Kiss B. Csere: Bertalan (liberó), Kiss V., Kőhalmi, Kiss D. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email