concordia

Új raktárépület, új munkahelyek létesülnek Tárnokon

concordia

Új raktárépület, új munkahelyek létesülnek Tárnokon

Új raktárt épít Tárnokon a Concordia-Therm Kft., jelentette be a Facebookon Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője. A munka májusban kezdődik és várhatóan 2023 elejére készül el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aradszki András azt írta a közösségi oldalon, hogy a Concordia-Therm Kft. munkahelyteremtő és vásárlóerő-vonzó fejlesztése révén egy modern napelemekkel felszerelt raktárépület épülhet Tárnoko , amely CO2 semleges épületként szolgálja majd a vevők kényelmét is.

„A Pénzügyminisztérium által indított Széchenyi Terv Plusz (GINOP PLUSZ-1.2.3-21-2022) pályázati program keretein belül januárban nyújtott be a társaság egy támogatási kérelmet, melyet március végén pozitívan bírált el a minisztérium. A 2005-ben alakult, biatorbágyi székhelyű Concordia-Therm Kft. lassan két évtizede szolgálja ki a hozzá betérő építőiparban tevékenykedő vállalkozásokat, kiskereskedőket és egyéni vásárlókat. Fő profiljuk a víz-, hang- és hőszigetelő anyagok, gipszkartonozáshoz szükséges építőanyagok, tetőcserepek és tartozékaik árusítása.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email