Fotó: Draskovics Ádám

2 éves a Bundáskenyér

Fotó: Draskovics Ádám

2 éves a Bundáskenyér

Április 14-én lesz két éve, hogy elindult az Érd FM 101.3 élő reggeli műsora, a Bundáskenyér. A műsorvezetők: Ba-Nyilas Hajnalka és Urbán Szabolcs korábban nem vezettek együtt műsort, így mondhatni vakon vágtak bele a közös hajnalozásba.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2020 áprilisban a Bundáskenyér indulásával újult meg az Érd FM 101.3, ahol nemcsak a zenei kínálat, hanem a műsorpaletta is sokkal színesebb lett. A rádió az érdieknek és a környéken élőknek szól, mindarról, ami itt történik, és ami a legjobban érdekli őket.

Hajni és Szabi a pandémia kellős közepén vágott neki a Bundáskenyérnek, ami lehetett volna Érd felső, Mondd, kis kócos, Süss fel nap, Hangos kávé, Reggeliző, Bekapcsoló, Rántotta, Hajnalhasad, Megindító, Érdi ébresztő, Érdi kifli és Ébrenlét. A Bundáskenyér Urbán Szabi ötlete volt, talán azért, mert egy átvirrasztott éjszaka után pont erre vágyott.

A páros nem dolgozott korábban együtt adásban, ezért sokszor okoz vicces pillanatokat, hogy alapvetően olyanok, mint a tűz és a víz, igaz az elmúlt két évben rengeteget csiszolódtak egymáshoz és Szabi, sok hallgató szerint – talán Hajni hatására – egyre többet mosolyog. Ki ne emlékezne a Bundáskenyér fotózásra, amit Hajni ujjongva élvezett, míg Szabi, finoman szólva is, utálta azt.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt visszafogottan ünnepeltek, idén viszont nagy bulival készülnek és kiegészülnek a Bundáskenyér új műsorvezetőivel is: Endresz Dórival és Gárdos Attilával, akik élőben sütik majd Érd legfinomabb bundáskenyerét, hogy megvendégeljék az arra járó hallgatókat.

6 és 10 óra között a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereit pörgeti élőben az ÉRD TV operatőr-DJ-je: Bredák Péter. A műsor vendégei lesznek személyesen: Lajsz András koktélkirály, Takács Lajos amatőr meteorológus, Pákai Petra és Cséry Zoltán zenészek is.

Hajni és Szabi extra meglepetés produkcióval is készül a szülinapra.

A műsorvezetők játékokkal és nyereményekkel is készülnek a hallgatóknak, tehát már most érdemes az adás telefonszámát beírni: 0623 520 033.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email