22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 6–30. között a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Parkvárosi Fiókkönyvtárában kiállítás látható húsvéti képeslapokból.
Április 16–18 között Nagy Húsvéti Nyuszi Murit rendeznek húsvéti kézműves vásárral a Múzeum sétányon.
Április 18-án, hétfőn Családi nap lesz a múzeumkertben 9.30 – 18 óra között. Interaktív gyerekprogramok, bábelőadás, gyerekkoncert,
hulahopp-akrobata előadás, ugrálóvár, húsvéti játszópark és arcfestés várja a gyerekeket.
Április 19-ig tekinthető meg a Parkvárosi Közösségi Házban a Poly-Art képzőművészek körének csoportos kiállítása „Tavaszi Rügyek” címmel.
Április 20-ig tekinthetők meg a Szepes Gyula Művelődési Központ Kamaratermében a Március 15-i rajzpályázat képei. (Előzetes bejelentkezés a terem foglaltsága miatt ajánlott a +36 23 365-490- es telefonszámon). Ilka Gábor – Festina lente című kiállítása az Előtéri kiállítótérben szintén 20-ig látható.
Április 20-án, szerdán 17 órakor a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Felnőttkönyvtárában H. Fajth Evelin A pokol édenkertje c. kötetének bemutatója lesz.
Április 20-án, szerdán dr. Kordos László A Rudapithecus-kutatás – Tények és mesék című könyvének bemutatója lesz 17 órakor a Magyar Földrajzi Múzeumban. A kötetet bemutatja dr. Kubassek János igazgató.
Április 22-én, 26-án és 28-án tavaszi hangszerbemutatóra kerül sor óvodásoknak a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtárában. 10 órakor kezdődnek a foglalkozások. Jelentkezni Nida Juditnál lehet a +36 20 425-45-51-es telefonszámon vagy a nidajudit@csukalib.hu email címen.
Április 23–24-én 10 és 17 óra között a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének Érdi Kern Péter Kaktuszkörének szervezésében Kaktuszkiállítás és -vásár lesz.
Április 24-én, vasárnap 10 órakor rajtol el a 20 Éves Jubileumi Érd Körbe Kerékpáros Fesztivál, melyen 4 táv közül választhatnak a résztvevők.
„Idősen, aktívan Érden” – ingyenes idősügyi programsorozat a Szepes Gyula Művelődési Központban:
Szerdánként 10 órakor a Szociális Gondozó Központ Topoly utcai épületében, csütörtökönként 10 órakor pedig a Szepes Gyula Művelődési
Központban senior gerincjógán vehetnek részt az érdeklődők. Ha szeretne 100 évig élni, 3-1-2 meridiántornával várjuk minden kedden és szerdán 9 órától a Szepes Gyula Művelődési Központban, illetve keddenként 8-tól és péntekenként 14 órától a Parkvárosi Közösségi Házban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email