16-IMG_9810

Foci: Tatabányán vív hétközi rangadót az Érdi VSE

16-IMG_9810

Foci: Tatabányán vív hétközi rangadót az Érdi VSE

Szokatlan időpontban, április 13-án, szerdán 18 órakor lép pályára a hetedik helyezett Tatabányai SC vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mondhatni katonásan szerepel tavasszal az Érdi VSE, hiszen a Puskás Akadémia FC II elleni idénynyitón elért döntetlen óta felváltva győz és szenved vereséget az együttes. Limperger Zsolt csapatának teljesítménye az elmúlt hetekben javuló tendenciát mutatott, de a Pápai Perutz FC ellen amellett, hogy számos meghatározó játékos hiányzott vagy nem volt százszázalékos állapotban, a szerencse sem pártolt az érdiek mellé, akik két megpattanó lövéssel kaptak ki 3–0-ra a Veszprém megyeiektől.

A Tatabányai SC vendégeként sem lesz egyszerűbb dolga Gera Dávidéknak, hiszen a Komárom-Esztergom megyeiek tizenkét győzelemmel, kilenc döntetlennel és nyolc vereséggel, 45 pontot szerezve állnak a tabella hetedik helyén. Ráadásul Bekő Balázs csapata legutóbbi két mérkőzését megnyerte, miután az FC Nagykanizsát 1–0-ra, a Mol Fehérvár FC II-t 3–1-re győzte le a Grosics Gyula Stadionban. Igaz, idén több “botlása” is volt már a Tatabányának, amely csak gól nélküli döntetlent játszott az Andráshidán és otthon 3–1-re kikapott a Kaposvártól.

A két csapat ősszel a 11. fordulóban csapott össze egymással Érden, amikor a Tatabánya Kovács István büntetőjével és Krupánszki Balázs góljával vitte el a három pontot az Ercsi útról. Az előző szezonban Érden Kertész Ferencék győztek 2–0-ra, míg Tatabányáról 1–1-es döntetlennel távoztak.

“Azzal az agresszivitással, amit a Pápa ellen nyújtottunk, sok mérkőzést nem fogunk nyerni, szóval vissza kell térnünk ahhoz a mentalitáshoz, ami az előző mérkőzéseken jellemzett minket. Visszanéztem a gólokat és mindhárom olyan volt, ami kicsivel több határozottsággal könnyen elkerülhető lett volna, szóval megfelelő hozzáállás és agresszivitás kell Tatabányán is, de persze támadásban is van mit javulnunk. Nagyot kell változnunk, hogy pontokkal távozzunk”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, megjegyezve, a Pápa elleni mérkőzésen Kollega Krisztián és Gubacsi Zoltán sem volt bevethető, de Koós Gábor és Gajda Márkó sérülésből tért vissza, illetve többen kisebb sérüléssel vállalták a játékot.

Az április 13-án, szerdán 18 órakor kezdődő Tatabányai SC–Érdi VSE mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Nagy Márk és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 30. forduló
04.13., 18.00: Tatabányai SC–Érdi VSE

kiemelt kép: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email