22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszköszöntő Fesztivál Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszköszöntő Fesztivál Diósdon

Április 23-án, szombaton újra megrendezik a Tavaszköszöntő Fesztivált Diósdon, a Felső Kőbányában, ahol gyermekprogramokkal, futóversennyel, bemutatókkal és koncerttel várják az érdeklődőket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

9.30-kor indul a futóverseny a Szent István térről a Felső Kőbánya felé a Diósdi Földön Futók SE szervezésében, ezt követően 10 órakor Spéth Géza polgármester mond köszöntőt és nyitja meg a fesztivált, majd hirdetik ki a futóverseny eredményét.

10.30-tól az óvodások, 11 órától pedig az iskolások adnak műsort. 11-től a Rancing Ritmikus Gimnasztika Tánccsoport is bemutatja koreográfiáit, majd az Eötvös József Általános Iskola néptánccsoportja, aztán a Pesovár Ferenc Néptáncsuli, ezt követően a zeneiskola és a német nemzetiségi csoportok lesznek színpadon.

12.30-tól a Bóbita együttes zenél, 13.30-tól Néptánc gála lesz, 15.30-tól pedig a Folkontinent együttes koncertezig. A fő attrakció viszont a 18 órakor kezdődő Karthago Koncert.

A fellépők mellett a tavaszköszöntő fesztiválon ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás és kézműves játszóház várja a gyermekeket.

forrás: facebook.com/spethgeza

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email