battairendorors_SzucsGergely_1_220411

Idén 30 éves a battai rendőrörs

battairendorors_SzucsGergely_1_220411

Idén 30 éves a battai rendőrörs

1992-ben a város infrastruktúrája és lakosságszáma indokolttá tette, hogy egy önálló rendőrörsöt alakítsanak ki Százhalombattán, azóta a nap 24 órájában járőröznek a városban, idén pedig fennállásuk harmincadik évfordulóját ünneplik a battai zsaruk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

fotó: Szűcs Gergely

Bátyi László, a Százhalombattai Rendőrörs parancsnoka, rendőr alezredes az Érd TV-nek elmondta, a jeles évforduló miatt számos programmal készülnek, melyek közül kiemelte a hagyományőrző századot, illetve azt, hogy veterán rendőrautók tekinthetők meg a százhalombattai örs épületében és parkolójában.

Kitért rá, Százhalombatta egy jó infrastruktúrával rendelkező zsáktelepülés, amely szilárd közbiztonsággal rendelkezik és kevés bűncselekmény történik a településen. Ezzel kapcsolatban Bátyi László beszámolt arról is, hogy a battai rendőrök felderítési mutatói is kiválóak, hiszen rendszerint elkapják az elkövetőket.

fotó: Szűcs Gergely

Elmondta azt is, mind a rendőrörs, mind a rendőrök száma folyamatosan fejlődik, hiszen az elmúlt években is bővült az állomány, illetve a térfigyelő kamerarendszert is bővítik, emellett a felvételek minősége is javul. Kitért arra is, hogy a battai rendőrök kiváló kapcsolatot ápolnak a polgárőrökkel, akikkel gyakran együtt is dolgoznak, de munkájukat az is segíti, hogy a helyi önkormányzat is támogatást ad a szolgálat teljesítéséhez.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email