22_03_29_erdmost_nincskep

Megkönnyítik az előjegyzést

22_03_29_erdmost_nincskep

Megkönnyítik az előjegyzést

Miután számtalan kritikát kapott az érdi szakrendelő amiatt, hogy elérhetetlen a telefonos előjegyzés, megemelik a háromfős csapat létszámát. Az új munkatársa(ka)t még keresik, az önéletrajzokat április 22-ig várják mindazoktól, akik szívesen végeznének előjegyzés adminisztrátori feladatokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Számtalan kritikát kapunk a telefonos előjegyzésünk elérhetetlensége miatt, így döntés született, hogy a csapat létszámát az eddigi három főről megemeljük. Keresünk tehát Érden vagy Érd környékén élő leendő kollégákat előjegyzés adminisztrátori feladatokra, teljes munkaidőben.

Az állás betöltéséhez középfokú végzettség szükséges, egészségügyi tapasztalat előny ugyan, de annak hiánya nem kizáró ok. Hogy mi is tartozik ebbe a munkakörbe, arról ebben a cikkünkben olvashat.

A jelentkezést és az önéletrajzot a titkarsag@erdirendelo.hu címen várják, április 22-ig. Bővebb felvilágosítást Fodor Károlyné intézeti vezető főnővér ad a (23)365-232/144-es telefonszámon.

Az egészségügyi intézményekre érvényes jogszabályok értelmében kizárólag háromszori Covid-oltáson átesett jelentkezőket várnak.

A munkakör esetenként extrém lelki megterhelést jelent.

 

Forrás: a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény közösségi oldala. Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email