22_03_29_erdmost_nincskep

A Lukin is csatlakozott a „Lélekhídhoz”

22_03_29_erdmost_nincskep

A Lukin is csatlakozott a „Lélekhídhoz”

Április 8-án 15 és 17 órakor egyszerre szólalnak meg a hangszerek az egész országban, amelyhez az érdi zeneiskola is csatlakozott. A hangversenyen adománydobozt helyeznek el, melynek bevételét a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével juttatják el Kárpátaljára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 Április 8-án a Lukin Csalogányai népdaléneklési verseny, és a „Táncoló Billentyűk” Zongorafesztivál is a jótékonysági eseményhez kapcsolódik.Ezekkel az eseményekkel csatlakozik ugyanis Lukin László AMI a „Híd Kárpátaljáért” segélyprogramhoz, amelyet a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésével magyarországi zeneiskolák, művészeti iskolák bevonásával a Kárpátalján élők támogatására tűzött ki. Az eseményről a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese, Csóka Gabriella nyilatkozott az Érd FM 101.3-nak!

„Nem volt kérdés, hogy szeretnénk részt venni ezen a jótékonysági rendezvényen. A zene szeretete mellett nagyon fontos számunkra az empátia, mások támogatása. Örömünkre szolgál, ha így módon is tudunk segíteni az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került kárpátaljaiakon.”

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email