giro

Rajzold le a legkedvesebb biciklis élményedet!

giro

Rajzold le a legkedvesebb biciklis élményedet!

Idén Magyarországon startol el a világ egyik legjelentősebb, legismertebb, illetve a legnagyobb követő- és rajongótáborral rendelkező bringás versenye, a Giro d'Italia. A verseny május 6-án érinti városunkat, Érdet is. A szervező Nemzeti Sportügynökség szeretné bevonni az érdi diákokat is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén Magyarországon startol el a világ egyik legjelentősebb, legismertebb, illetve a legnagyobb követő- és rajongótáborral rendelkező bringás versenye, a Giro d’Italia. A verseny május 6-án érinti városunkat, Érdet is. A szervező Nemzeti Sportügynökség szeretné bevonni az érdi diákokat is az értékes nyereményekkel kecsegtető rajzpályázatba.

·        Beadási határidő: folyamatosan be lehet küldeni 2022. április 22-ig.

·        Pályázatokat postai úton küldhetik el a 1027 Budapest, Horvát u. 14-26. 8. em. 836. címre.

·        Kérjük, a borítékra írják rá: Giro d’ Italia – gyermekrajz pályázat.

NYEREMÉNYEK:

1. helyezett: Decathlon utalvány 100 000 Ft értékben

2. helyezett: Rockrider bukósisak

3. helyezett: Rockrider kerékpáros napszemüveg + kerékpáros kesztyű

A pályázat eredményhirdetése április 29-én lesz.

A futamnak több magyar résztvevője is lesz, külön kiemelendő Valter Attila. Valter az egyik legsikeresebb magyar versenyző, a 2020-as Tour de Hongrie győztese. A 2021-es Giro d’Italia három nehéz szakaszán is az élre tört és viselhette az első helyezettnek járó „Maglia rosat”, a rózsaszín trikót. Valter eredményei nemcsak a sportág szerelmeseit hozták lázba, egyre nagyobb a szurkolói tábora idehaza és külföldön egyaránt, május első péntekén az érdiek is drukkolhatnak neki.

Magyarország eredetileg tavaly lett volna házigazdája a Grande Partenzának, de a koronavírus-járvány miatt a versenyt őszre halasztották és teljes egészében Olaszországban rendezték. A 105. Giro d’Italia május 6-án rajtol, a három magyarországi szakasz után 9-én szünnap és az olaszországi transzfer következik a cyclingnews szerint. A verseny május 29-én ér véget.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email