22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő bő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 6-30. között a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Parkvárosi Fiókkönyvtárában kiállítás látható húsvéti képeslapokból.

Április 6-án, szerdán a Gyermekkönyvtárban a Költészet napi rajzpályázat eredményhirdetésére kerül sor, ugyanezen a napon, 17 órától a Felnőttkönyvtárban a Poly-Art Alapítvány találkozóját rendezik meg.

Április 9-én, szombaton 17 órától a Szepes Gyula Művelődési Központban Olasz Gála címmel a Musical Akadémia diákjainak előadása látható. Jegyek rendelhetők a musicalakademia. jp@gmail.com email címen.

Április 9-én, szombaton 14 órakor a Parkvárosi Közösségi Házban ismét az ÉN-idő várja az érdeklődőket. Nőknek, nőkről, nőktől.

Április 9-én, szombaton 16.30-tól ismét várják a gyerekeket közös mesehallgatásra és kézműves foglalkozásra a Parkvárosi Közösségi Házban. A mesemondó ezúttal Jaksity Katalin műsorvezető lesz.

Április 10-én, vasárnap a Költészet napja alkalmából a frissen megjelenő Zengő Ércek c. érdi antológia bemutatójára kerül sor szintén a Parkvárosi Közösségi Házban. „Nosztalgia koncert megzenésített versekkel.”

Április 10-én, vasárnap 11 órakor megemlékezést tartanak a Holokauszt érdi áldozatairól az Ófalusi Zsidó Temetőben lévő Holokausztemlékműnél. Megemlékező beszédet mond Dr. Csőzik László polgármester és Kiss Henriett, a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga igazgatója.

Április 10-én, vasárnap 15 órakor Kaviár és lencse – a színházbérlet második előadása a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Április 11-14. között a Felnőttkönyvtárban A magyar költészet hete keretein belül hirdetik meg a Posztolj egy verset! eseményt. (Juttassa el hozzánk kedvenc versét, és mi kirakjuk a könyvtár ablakába. Töltsük meg az egész felületet! )

Április 12-én, kedden 16-17 óra 30 között a Gyermekkönyvtárban Családi húsvétvárót rendeznek. (Előzetes regisztrációt kérnek, elérhetőségek a könyvtár honlapján)

Április 12-én, kedden 17 órakor a Magyar Földrajzi Múzeumban Dr. Gulyás Zoltán térképész (Reguly Múzeum, Zirc) „Szentgáli Antal munkássága a Távol-Keleten” címmel tart előadást.

Április 13-án, szerdán 17 órakor a Felnőttkönyvtárban a Magyar Költészet Napja alkalmából rendezik meg Baka Györgyi és Büki Attila estjét.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email