magyarok

Április 9-én Magyarok Vására

magyarok

Április 9-én Magyarok Vására

A húsvét előtti hétvégén rendezik meg az idei év első vásárát, mely természetesen ennek az ünnepnek a jegyében telik majd. A kilátogatók a szokásos árusokkal, a jól megszokott ételekkel és kiegészítő programokkal várják az érdeklődőket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú idő után tavaly októberben rendezték meg újra a Magyarok Vásárát, amit szervezők, árusok, vásárlók mind egyformán vártak. A Covid miatt ugyanis körülbelül másfél év maradt ki, így nem csoda, hogy az októberi vásár remekül sikerült. Venczel Ilona szervező elmondta, hogy erre az esztendőre mind a négy vásárra megkapták az engedélyt, így idén először április 9-én lesz Magyarok Vására. Eddig mindig márciusban tartották, de idén úgy döntöttek, legyen közvetlenül húsvét előtt.

„Most jobban hangsúlyt kapnak a kézművesek által készített textiltermékek és ékszerek, kicsit több ilyen jellegű árus lesz, de természetesen lesznek húsosok, sajtosok, kenyeres, őket például nagyon szeretik a vásárlók. Aki pedig megéhezik, a szokásos ételeket is elfogyaszthatja.”

Természetesen a kiegészítő programok ezúttal sem maradnak el, így lesz gyermekjátszótér, ezen kívül ott lesz a Kertbarát Kör is, annyi változással, hogy ők most a gyerekjátszó körül lesznek és örömmel válaszolnak majd a kerttel kapcsolatos kérdésekre. És folyamatosan lesznek fellépők is, akik önkéntesen vállalják a szereplést, ezúttal csak érdiek lépnek fel, aminek nagyon örülnek a szervezők.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email